Norrie boekt opnieuw een makkelijke zege voor 2.38 keer je inzet!

Norrie en Nakashima staan vandaag tegenover elkaar in Montreal. Beide heren waren vorige week actief in Los Cabos. Norrie mag terugkijken op een geslaagde week. Hij bereikte de finale, waar Medvedev te sterk bleek. Wel heeft de Brit in de halve finale een goede zege geboekt tegen Auger-Aliassime.

Nakashima werd dan weer uitgeschakeld in de kwartfinale door Kecmanovic. De week ervoor in Atlanta was de kwartfinale ook al zijn eindstation. Toen bleek Tiafoe een maatje te groot. In deze 2 toernooien heeft de nummer 63 van de wereld geen 1 match kunnen winnen van iemand binnen de top 90.

Beide heren speelden al 3 keer eerder tegen elkaar. Vorig jaar in Los Cabos troffen ze elkaar in de finale, waar Norrie in 2 sets wist te winnen. We verwachten dat Norrie vandaag opnieuw te sterk zal zijn voor Nakashima en met 2-0 zal winnen.