Nishioka trekt de goede lijn door in Canada!

Paire en Nishioka staan vandaag tegenover elkaar in Montreal. Nishioka zal met vertrouwen het toernooi ingaan, aangezien hij vorige week uitermate goed presteerde in Washington. De Japanner versloeg enkele toppers, waardoor hij de finale bereikte. Hij versloeg Brooksby, De Minaur, Khachanov, Evans en Rublev, waarna Kyrgios te sterk bleek. Het spel wat de nummer 54 liet zien was zeer goed, waardoor we dit toernooi toch ook wel iets van hem verwachten.

Vandaag neemt hij het dus op tegen Paire. De Fransman was ook actief in Washington, maar verloor al in de tweede ronde in 2 sets tegen Rune. De week ervoor werd hij in de eerste ronde al uitgeschakeld door Brooksby. Deze week moest hij kwalificatie spelen, maar zo heeft hij dus wel 2 matchen weten te winnen.

We verwachten dat Nishioka het niveau van vorige week enigszins kan behouden. Als dit het geval is, denken we dat het een simpele overwinning voor de Japanner wordt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden