Kundermetova blijkt opnieuw een formaatje te groot voor Tomljanovic!

In de eerste ronde in Canada staan Kundermetova en Tomljanovic tegenover elkaar. Voor Tomljanovic is het al de 3de wedstrijd die ze zal spelen dit toernooi, aangezien ze kwalificatie heeft moeten spelen. Daar wist ze toch niet zonder problemen door te komen. Tegen haar landgenote Birell, nummer 344 van de wereld, won ze 4-5/7-6. Daarna had ze 3 sets nodig tegen de Britse Dart. Vorige week speelde de Australische nog in Washington, waar ze in de tweede ronde werd uitgeschakeld door Samsonova.

Kundermetova speelde vorige week vrij goed in San Jose. Ze behaalde de halve finale, waar ze verloor tegen een zeer goed spelende Rogers. In de kwartfinale wist ze wel knap te winnen tegen de nummer 5 van de wereld Jabeur. Eerder al versloeg ze Giorgi en Liu.

Beide speelsters hebben 2 keer eerder tegen elkaar gespeeld. In beide ontmoetingen kwam Kundermetova er als winnaar uit. We verwachten dat ze vandaag opnieuw te sterk zal zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden