Bijna 4 keer je inzet met deze enkele tennismatch!

Kasatkina en Andreescu nemen het vandaag tegen elkaar op in Toronto. Kasatkina zal met veel vertrouwen het toernooi ingaan, aangezien ze vorige week het WTA-toernooi in San Jose wist te winnen. De Russische versloeg enkele toppers, zo won ze onder andere van Rybakina, Sabalenka en Badosa. De vorm van de nummer 9 van de wereld is dus op zijn zachts uitgedrukt goed.

Ook Andreescu was actief op het toernooi in San Jose. Zij verloor al in de eerste ronde tegen Rogers met 6-4/6-2, maar we moeten hierbij wel even zeggen dat Rogers het tot in de finale schopte. Hier bleek Kasatkina alleen toch nog te goed, aangezien ze met 6-7/6-1/6-2 won. Van de laatste 5 wedstrijden die de Canadese op hardcourt heeft gespeeld, heeft ze er slechts 1 gewonnen.

Beide dames speelden 2 keer eerder tegen elkaar, de laatste ontmoeting dateert van 23 juni. Toen wist Andreescu 6-4/6-1 te winnen, maar dit was wel op het gras in Duitsland. Vandaag spelen ze op hardcourt, en zoals vermeld is de vorm van Kasatkina zeer goed. We verwachten dan ook dat de Russische vandaag zal winnen. We tippen deze lijn, maar je kan natuurlijk ook gewoon op winst spelen aan een lagere notering.