Amerikaans toptalent probleemloos naar tweede ronde!

Gauff verschijnt vandaag in actie in Toronto. De Amerikaanse speelt tegen haar landgenote Brengle, waar ze al 1 keer eerder tegen heeft gespeeld. Toen wist de jonge Amerikaanse zonder problemen te winnen, het werd namelijk 6-2/6-4. Afgelopen week liet Gauff opnieuw goed tennis zien. Ze behaalde in San Jose de kwartfinale, waar ze werd uitgeschakeld door Badosa. In de eerste ronde sloeg ze Kalinina van de baan en won met 6-1/6-0. In de tweede ronde versloeg ze Osaka met 6-4/6-4.

Brengle was vorige week actief in Washington, maar dit avontuur was van korte duur. Ze verloor namelijk al in de eerste ronde van Kalinskaya, de nummer 69 van de wereld. Deze week speelde de nummer 64 van de wereld kwalificatie, waardoor ze wel 2 wedstrijden heeft gewonnen.

We denken dat Gauff een niveau te hoog zal spelen voor Brengle en hierdoor vrij simpel zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden