Tiafoe verliest opnieuw geen set tegen deze Fransman!

Tiafoe en Bonzi staan vandaag tegenover elkaar in de eerste ronde in Montreal. Beide spelers waren vorige week actief in Washington, maar bij de 1 verliep dit toernooi beter dan de andere. Voor Bonzi was het een week om snel te vergeten. De Fransman verloor al in de eerste ronde tegen Eubanks. Voor Tiafoe daarentegen was het een goede week. De Amerikaan won in 2 sets tegen Eubanks, waarna hij ook nog te sterk was voor Van de Zandschulp. In de kwartfinale stond hij tegenover Kyrgios, waar hij in een thriller van verloor. De eerste set wist de nummer 27 van de wereld te winnen, maar de tweede set verloor hij, ondanks matchpoints, in de tiebreak. Ook de derde set ging naar de Australiër.

Beide heren speelden al 2 keer eerder tegen elkaar. 2 keer wist Tiafoe te winnen, zonder ook maar 1 set te verliezen. We verwachten mede daarom, en mede door de vorm, dat Tiafoe met 2-0 zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden