Stan the man gaat onderuit in Canada!

Stan the man maakt na bijna 1,5 jaar vandaag zijn rentree op het hardcourt. Al verwachten wij dat hij het zeer lastig gaat krijgen. De Zwitser moet het namelijk opnemen tegen Ruusuvuori, die vorige week goed tennis liet zien in Washington. De Fin wist in de eerste ronde McDonald te verslaan, maar wat vooral opviel was zijn prestatie in de tweede ronde. Hij versloeg de nummer 11 van de wereld Hurkacz in 2 sets. In de 8ste finale werd hij wel uitgeschakeld door Ymer, de Zweed die ook een prima toernooi speelde.

De vorm van Wawrinka zit niet helemaal goed. De laatste match die hij wist te winnen dateert van 14 juni, bijna 2 maanden geleden dus. Hij heeft dan wel niet zo veel toernooien gespeeld, maar hij zal niet met een ongelofelijk goed gevoel de baan op gaan. We verwachten dat Ruusuvuori zijn vorm kan doortrekken, en simpel wint van de voormalig grand slam kampioen.