Shapovalov kan ook in eigen land niet winnen!

Net zoals een aantal andere affiches, is dit ook een hele mooie. Shapovalov en De Minaur nemen het tegen elkaar op in de eerste ronde in Montreal. Shapovalov zal zijn vorm moeten verbeteren als hij vandaag wil winnen. De Canadees kan verschrikkelijk goed tennissen, maar laat dat de afgelopen maanden te weinig zien. Vorige week verloor hij nog tegen de nummer 99 van de wereld Wolf. Van de afgelopen 9 wedstrijden wist hij er slechts 1 te winnen, hij verloor maar liefst 6 keer in de eerste ronde. Dat zijn natuurlijk cijfers die niet horen bij de nummer 22 van de wereld.

De Minaur verkeerd dan weer in een betere vorm. Hij verloor vorige week weliswaar in de tweede ronde tegen Nishioka, maar de Japanner speelde de week van zijn leven, aangezien hij de finale heeft gehaald. 2 weken geleden wist De Minaur wel het ATP-toernooi in Atlanta te winnen, waardoor we wel kunnen zeggen dat hij in een prima vorm verkeerd. We verwachten dan ook gezien de vorm van beide spelers dat De Minaur aan het langste eind zal trekken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden