Favorieten gaan met de 3 punten aan de haal in Zweden!

BK Häcken – Helsingborg

Op speeldag 17 in de Zweedse eerste klasse mag krijgt de derde in de stand Häcken de voorlaatste in de staand Helsingborg op bezoek.

De thuisploeg zit in een zeer goede vorm. Zo won het 4 van zijn laatste 6 thuiswedstrijden en doen ze volop mee in de titelstrijd. Mochten ze deze avond de 3 punten kunnen thuis houden staan ze zeker tweede in de stand en eventueel mits en uitschuiver van Djurgardens kunnen ze zelfs de leiding nemen in de competitie. Ze zullen dus vandaag zeer gemotiveerd aan de start staan.

De bezoekers zijn allerminst goed bezig. Ze zijn overigens ook nog eens de slechts presterende uitploeg in de competitie. Zo hebben ze uit 7 wedstrijden buitenshuis slechts 2 punten gehaald. Mits ze vandaag een punt halen zijn ze wel verlost van de degradatie plaats maar daar rekenen we toch niet teveel op.

Het zou voor ons dan ook absoluut geen verrassing zijn mocht Häcken gewoon winnen en de 3 punten thuis houden.

Varbergs BoIS – IFK Göteborg

Göteborg de zevende in de stand mag op de 17de speeldag op bezoek bij Varbergs BoIS die op een twaalfde plaats in het klassement staan.

Met 12 punten uit 8 wedstrijden is Göteborg de op 2 na best presterende uitploeg in de competitie. Varbergs wist uit 8 thuiswedstrijden 11 punten te behalen en is daarmee de op 4 na slechtste thuisploeg in de competitie. Wat wel op valt is dat beide ploegen in die 8 wedstrijden slechts 8 doelpunten heeft gemaakt en er slechts 9 tegen kreeg. Het is dus vrij zeker dat we absoluut geen doelpuntenkermis gaan krijgen en het zal dan ook een nipte overwinning of een gelijkspel worden.

Beide ploegen zijn aan een wisselende periode bezig. Toch wisten de bezoekers 10 punten te halen uit hun voorbije 5 wedstrijden. Varbergs daarentegen wist slechts 7 punten te pakken uit hun voorbije 5 wedstrijden te pakken. Neem hier ook nog eens bij dat Göteborg van hun laatste 4 uitwedstrijden en 3 won. En dat de thuisploeg slechts 1 keer kon winnen uit hun laatste 4 thuiswedstrijden. Daardoor verwachten dat Göteborg zal winnen. Al is een gelijkspel zeker niet uitgesloten en spelen we ongeldig bij gelijkspel.

Live Betting NL - de #1 op live wedden