Deze Zweedse combinatie levert je 3 keer je inzet op!

AFC Eskilstuna – Jonkoping

Eskilstuna de 7de in de stand ontvangt vanavond, de op twee na laatste in de stand Jonkoping op het eigen veld.

Met 4 overwinningen en 1 gelijkspel in de voorbije 5 thuiswedstrijden kan je wel zeggen dat Eskilstuna aan een zeer sterke reeks in eigen huis bezig is. Het is ook op de twee na beste thuisploeg deze competitie. Ook in de voorbije 5 thuiswedstrijden tegen Jonkoping wonnen ze 4 keer en speelde ze 1 keer gelijk.

Jonkoping heeft in de voorbije 5 thuiswedstrijden 3 keer gelijkgespeeld en heeft daarbij ook nog eens 2 keer verloren. Het heeft zelfs in hun 8 uitwedstrijden deze competitie slechts 6 punten weten te nemen. Het heeft dus heel deze competitie slechts 1 keer gewonnen buitenshuis.

Hierbij verwachten we dus ook dat Eskilstuna de 3 punten thuis houd. Omdat er in deze competitie vaak gelijkspelen vallen gaan we op zekerheid spelen en ongeldig bij gelijkspel zetten.

Örebro – Orgyte

Örebro de 9de in de stand ontvangt vanavond de voorlaatste in de stand Orgyte op het eigen veld.

Orgyte wist dit seizoen buitenshuis slechts 1 keer te winnen en voor de rest 3 keer gelijkgespeeld en alle overige partijen werden verloren. Met 6 punten uit de laatste 5 wedstrijden is het duidelijk dat Orgyte absoluut niet in vorm is.

Örebro heeft dit seizoen op 9 thuiswedstrijden al 16 punten genomen. Het verloor slechts 3 keer en speelde ook maar 1 keer gelijk. Het is dus duidelijk dat ze zeer sterk zijn in het eigen huis. De voorbije 4 keer tegen Orgyte verloor het ook slechts 1 keer.

We verwachten dus dat de thuisploeg vandaag de 3 punten zal thuis houden. Ook gaan we hier op zekerheid spelen en zetten we ongeldig bij gelijkspel.

Västerås SK – IF Brommapojkarna

Västeråsde 11de in de stand ontvangt vanavond de 3de in de stand Brommapojkarna op het eigen veld.

Beide ploegen hebben een gemiddelde van meer dan 3 doelpunten per wedstrijd in de competitie. Sterker nog de bezoekers scoren er gemiddeld meer dan 2 per wedstrijd terwijl de thuisploeg er gemiddeld bijna 2 per wedstrijd slikt.

In de laatste 5 wedstrijden van Brommapojkarna vielen er zelfs in het totaal 19 doelpunten! En bij de laatste 5 wedstrijden van Västerås vielen er ook 13 doelpunten.

Neem hier nog eens bij dat er in de laatste 6 onderlinge duels minstens 5 keer 3 of meer doelpunten vallen. Dan verwachten wij ook dat er vanavond 3 of meer doelpunten gaan vallen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden