De thuisspelende Canadees staat voor een lastige opdracht!

Pospisil treedt deze week in eigen land aan tegen Paul. We verwachten echter niet veel van de Canadees, hij verloor 2 weken geleden in de eerste ronde van een challenger-toernooi tegen de nummer 203 door een opgave op een stand van 6-7/6-3/4-0. Verder is Pospisil eigenlijk niet meer actief op het ATP-circuit. Hij speelt voornamelijk challenger-toernooien, waar hij niet altijd even goed weet te presteren.

Paul is dan weer wel heel het jaar actief op het ATP-circuit. De afgelopen 2 weken speelde hij in Atlanta en Washington, waardoor hij goed voorbereidt in Montreal zal beginnen. In Atlanta bereikte Paul de kwartfinale, waar hij in 3 sets de boot inging tegen Ivashka. In Washington was Kyrgios in 2 sets te sterk, wat geen schande is gezien de vorm van de Australiër. We verwachten dat Pospisil zijn niveau niet zomaar zal kunnen verhogen, waardoor we denken dat Paul relatief makkelijk zal winnen.