Berrettini trekt de goede lijn door voor 2 keer je inzet!

Vandaag staat er een zeer leuk affiche op het programma in Canada. Carreno Busta en Berrettini, respectievelijk de nummer 23 en nummer 14 van de wereld staan tegenover elkaar. Berrettini heeft dit jaar natuurlijk enkele maanden niet kunnen spelen wegens een blessure, maar sinds zijn terugkeer weet hij weer veel indruk te maken. De Italiaan mag zeer tevreden zijn, aangezien hij sinds zijn terugkeer 3 toernooien speelde, waarvan hij er 2 wist te winnen en bij het andere toernooi de finale verloor. Ook op hardcourt heeft de nummer 14 van de wereld al goede dingen laten zien. Afgelopen Australian open behaalde hij nog de halve finale, waar Nadal te sterk bleek.

Carreno Busta heeft wisselende resultaten de laatste tijd. In Bastad bereikte hij de halve finale, maar de week erna verloor hij in de tweede ronde tegen Molcan. Op hardcourt weet de Spanjaard het meestal prima te doen, maar tegen de echte toppers heeft hij het toch steeds moeilijk.

Afgelopen Australian open speelden beide heren nog tegen elkaar. Toen was Berrettini te sterk, waardoor hij met een 3-0 score de wedstrijd wist te winnen. We verwachten dat hij vandaag opnieuw te sterk zal zijn.