Nachtelijke double 

Het eerste volledige voetbalweekend is bijna achter de rug en wordt natuurlijk gevolgd door de nodige nachtelijke wedstrijden. Onder andere in Bolivia en Chili gaat de bal rollen en daar zit potentie. 

Wedtips Nachtelijke double 

  • Aurora en Nublense winnen @1.98

Twee nachtelijke wedstrijden met twee bezoekers die buitenshuis niet weten te presteren. Dat klinkt als een een-tweetje en dat is het ook. Zowel Aurora in Bolivia als Nublense in Chili spelen in eigen huis tegen een tegenstander die buitenshuis amper weet te winnen. De thuisploegen zelf zijn op hun beurt best aardig bezig. Eenvoudig verdubbelen dus. 

Aurora-Universitario de Sucre

De competitie in Bolivia is al zeven speelronden onderweg. Aurora kent een redelijke start. De ploeg wist drie van de zeven wedstrijden te winnen, zag er twee eindigen in een gelijkspel en verloor twee keer. Met name de laatste weken is er een stijgende lijn te zien in het spel van de thuisploeg in dit duel. Na de drie nederlagen op rij in het vorige seizoen, werd ook het nieuwe seizoen teleurstellend gestart met een nederlaag, maar daarna wist Aurora zich te herstellen.

Voor Universitario de Sucre is het seizoen in ieder geval een stuk minder vlekkeloos van start gegaan. Er is welgeteld twee keer gewonnen. De andere vijf wedstrijden werden allemaal verloren. Het grote probleem? De ploeg komt lastig tot scoren (drie doelpunten in zeven wedstrijden) en krijgt ze eenvoudig tegen (17 doelpunten in zeven wedstrijden). Zoals een groots voetballer ooit zei: ‘Om te winnen moet je er minstens een meer maken dan je tegenstander’. Buitenshuis is de vorm helemaal niet hoopgevend. De laatste acht wedstrijden gingen verloren en de laatste 13 werden niet winnend afgesloten.

Universitario de Sucre verloor de laatste 8 wedstrijden buitenshuis

Nublense-Coquimbo

Ook in Chili gaat het balletje rollen. daar staat een duel tussen Nublense en Coquimbo op het programma. De thuisploeg is de grote favoriet in dit duel en dat is niet zo verrassend. Sinds de promotie in 2020 gaat het niet bepaald slecht met Nublense. Ook dit seizoen verloopt vooralsnog prima. Na 20 wedstrijden staat de ploeg op een derde plek op zes punten van de koploper. Bovendien is Nublense in eigen huis behoorlijk op dreef. Van de laatste 14 wedstrijden zijn er slechts twee verloren gegaan. 

Tegenstander en rode lantaarndrager van de competitie Coquimbo is een stuk minder lekker bezig. De bezoekers in dit duel wisten pas vier wedstrijden te winnen dit seizoen en buitenshuis is het helemaal niet bepaald hoopgevend. De laatste 11 wedstrijden buitenshuis werden niet gewonnen. Daar wordt vanavond een twaalfde aan toegevoegd.

Coquimbo heeft de laatste 11 wedstrijden niet weten te winnen

Meer tips lezen? 👇

Live Betting NL - de #1 op live wedden