Waldhof neemt 3 punten mee naar huis tegen Verl!

Mannheim is vorig seizoen 5de geworden op slechts 3 punten van de promotie. Dit seizoen willen ze terug mee vechten voor promotie. Dan is natuurlijk zeer belangrijk dat ze er vanaf de eerste speeldag meteen staan. Dat ze in goede vorm zijn hebben ze zowel in de vorige speeldag als in de bekerwedstrijd vorig weekend bewezen. Zo wonnen ze de eerste speeldag vlotjes met 3-1 en schakelde ze in de beker tweede klasse ploeg Holstein Kiel nog uit.

SC Verl daarentegen heeft een matige voorbereiding achter de rug en wist ook op de openingsspeeldag geen potten te breken. Ze verloren hier met 1-0. Ook in de 5 voorbije onderlinge duels wist Verl slechts 2 keer gelijk te spelen en ze verloren 3 keer.

Neem hier ook nog eens bij dat Waldhof hun laatste 9 officiële uitwedstrijden niet heeft verloren. Dan lijkt het volgens ook vrij duidelijk dat Waldhof gaat winnen en dit door minstens 2 doelpunten te maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden