Gent weet eindelijk te winnen!

De promovendus in België, Westerlo, neemt het vandaag op tegen Gent. Gent wist dit seizoen nog geen wedstrijd te winnen, maar verloren ook nog geen enkele match. In hun eerste speeldag speelden ze in de slotfase gelijk tegen Standard, waarna ze op speeldag 2 niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel tegen Sint-Truiden.

Westerlo wist dan weer hun eerste wedstrijd te winnen tegen Cercle Brugge, alleen moet er wel gezegd worden dat Cercle een rode kaart kreeg in minuut 31. Hun tweede wedstrijd verloren ze 2-0 op Den Dreef tegen Leuven. Hierin kreeg een centrale verdediger in minuut 74 een rode kaart, waardoor hij er uiteraard niet bij is.

Gent heeft met Vanhaezebrouck een goede trainer in huis. Hij laat zijn ploeg goed voetballen, waardoor ze vaak veel kansen bij elkaar weten te spelen. We verwachten dat er vandaag een einde komt aan de periode zonder winst voor Gent, en dat ze minstens 2 keer zullen scoren.