Fabio Silva bezorgt Anderlecht een simpele overwinning!

Anderlecht en Seraing nemen het tegen elkaar op. Seraing zal niet tevreden zijn over vorig seizoen. Ze wisten degradatie dan wel te voorkomen, maar dit deden ze via de nacompetitie. Ook dit seizoen zijn ze niet goed begonnen. Ze verloren hun eerste wedstrijd met 2-0 tegen Zulte Waregem, waarna ze thuis met 0-1 de boot ingingen tegen Kortrijk.

CLAIM 100% BONUS TOT 250 EURO


Anderlecht startte goed aan de competitie door met 2-0 Oostende te verslaan. Vorige week presteerden ze minder goed, maar dit was vooral te danken aan een vroege rode kaart. Hierdoor verloren ze met 1-0 tegen Cercle. Afgelopen donderdag wisten ze simpel te winnen in de kwalificatie van de Conference League, waardoor ze met een goed gevoel aan deze wedstrijd zullen beginnen.

Met Fabio Silva heeft Anderlecht een toptransfer gedaan. Ze huren hem dan wel van Wolves, maar de Portugees zal Anderlecht dit seizoen ongetwijfeld veel punten opleveren. De spits heeft in de 3 matchen die hij heeft gespeeld 134 minuten gespeeld, maar heeft toch al 2 doelpunten weten te scoren. Hij beschikt over veel kwaliteiten, waarvan we verwachten dat hij ze vandaag weer zal laten zien.