Doelpuntenkermis in de Coppa Italia!

Vanavond treft Monza Frosinone op eigen veld in de 32ste finale van de nationale beker. Monza wist vorig seizoen via de nacompetitie promotie naar de serie A af te dwingen. Frosinone zal het dit seizoen nog een jaartje in de tweede klasse van Italië moeten doen.

CASH BONUS TOT 100 EURO


Beide ploegen hebben een heel doelpuntrijke voorbereiding achter de rug en in de onderlinge duels vallen er ook telkens aardig wat doelpunten. Zo zijn er in de voorbije 5 onderlinge duels 4 wedstrijden geweest waarin er minstens 4 goals vielen. Neem hier nog eens bij dat er in de ander wedstrijden van deze ronde in de beker al heel veel doelpunten zijn gevallen.

Hierdoor verwachten wij dat er minstens 3 doelpunten  zullen vallen deze wedstrijd.

Live Betting NL - de #1 op live wedden