AZ is opnieuw een maatje te groot voor 2 keer je inzet!

Go Ahead mag tevreden terugkijken op vorig seizoen. De ploeg uit Deventer wist zich te handhaven, aangezien ze 13de werden. Toch zullen ze niet helemaal blij zijn met de laatste maand van de competitie. Ze verloren namelijk hun laatste 5 wedstrijden.

CASH BONUS TOT 100 EURO


Vandaag nemen ze het op tegen AZ. Zij wisten via de play-offs een plaats in de kwalificatie van de Conference League te bemachtigen. Met deze kwalificatie zijn ze uiteraard al bezig. Tegen Tuzla City wisten ze gemakkelijk te winnen, 1 keer met 1-0 en 1 keer met 0-4. Afgelopen donderdag hadden ze het wel lastig met het Schotse Dundee United. Deze wedstrijd verloren ze met 1-0, waardoor ze komende week nog aan de bak moeten.

Vorig jaar speelden beide teams natuurlijk tegen elkaar. Toen was AZ duidelijk een formaat te groot voor Go Ahead, aangezien ze 5-0 en 1-4 wonnen. We verwachten vandaag niet hetzelfde scenario, maar wel dat ze redelijk makkelijk zullen winnen.