Wolfsburg houdt de 3 punten thuis maar ook promovendus weet de netten te vinden!

Werder Bremen is na een jaar tweede klasse terug in de Duitse hoogste klasse. In hun openingsduel mogen ze meteen op bezoek bij Wolfsburg. Een bezoek dat de voorbije jaren altijd voor velen goals bekend stond.

Zo wisten in de laatste 5 keer de Bremen op bezoek kan bij Wolfsburg beide teams telkens te scoren. Werder Bremen kende zelf wel een mindere voorbereiding en de ploeg lijkt dit seizoen vooral voor het behoud te gaan. Wolfsburg daarentegen heeft aardig wat transfers gedaan deze transferperiode. Het is duidelijk dat het team na het mindere seizoen van vorig jaar terug wil meedoen voor de Europese plekken dit jaar. We verwachten dan ook dat Wolfsburg er meteen vanaf de eerste speeldag zal staan.

Zowel in de voorbereiding van Wolfsburg als in die van Bremen vielen er aardig wat doelpunten.

Hierdoor verwachten we dat Wolfsburg gaat winnen en beide teams weten te scoren.