Wedtips RKC Waalwijk-FC Utrecht | Topschutter van de voorbereiding

Bij de eerste wedstrijden van het seizoen gaan de ogen al snel naar de voorbereiding. Logisch, want daar is best wat informatie uit te halen. Bijvoorbeeld wie er op schot waren. Voor FC Utrecht was dat een nieuweling. De Domstedelingen openen het seizoen op bezoek bij RKC Waalwijk en het is de vraag of we dan dezelfde doelpuntenmaker zien. De beste wedtips voor RKC Waalwijk-FC Utrecht lees je hier!

Wedtips RKC Waalwijk-FC Utrecht

  • Daishawn Redan scoort @2.70  

De voorbereiding verliep voor FC Utrecht niet als gehoopt. De ploeg die zich graag wil meten met de top van de Eredivisie slaagt daar vooralsnog niet in. Het merendeel van de voorbereiding ging verloren. Een positief punt in die voorbereiding is nieuwkomer Daishawn Redan, die zich tot topscorer van de voorbereiding kroonde namens zijn ploeg. De nieuwkomer was drie keer trefzeker. Als de spits het vizier op scherp heeft, pikt hij in zijn eerste competitieduel ook een doelpuntje mee.

Nieuwkomer laat zich gelden in de voorbereiding

Daishawn Redan ontpopte zich tot de grote man bij FC Utrecht in de voorbereiding. De spits werd op huurbasis overgenomen van Hertha BSC door de Domstedelingen en maakt een goede indruk. Met drie treffers in de voorbereiding mag Redan zich topscorer van de oefencampagne noemen namens zijn club. De helft van de laatste zes doelpunten kwamen op naam van de nieuwe aanvaller.

Trainer Henk Fraser is behoorlijk in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst, maar heeft ook de verhalen gehoord over de aanvaller. “Ik hoor natuurlijk ook de verhalen. Het is de reden dat ik met dit soort mannen eerst face-to-face wil praten. Ik vind dat soort jongens bijzonder. Memphis Depay, Royston Drenthe. Ik heb best wat jongens meegemaakt waar anderen moeite mee hadden. Ik vind ze juist interessant. Misschien zijn zij ook wel wie ik wil zijn. Ze zijn puur. En Daishawn is een winnaar.”

Daishawn Redan kroonde zich tot topscorer van de voorbereiding

RKC Waalwijk-FC Utrecht H2H

Een blik op de onderlinge confrontaties tussen deze ploegen laat zien dat de wedstrijden in ieder geval doelpuntrijk zijn. In de laatste vijf ontmoetingen vielen er minstens twee doelpunten en kwamen beide ploegen tot scoren. Een overwinning voor de ploeg uit Waalwijk is in die wedstrijden een zeldzaamheid. 

RKC heeft het defensief nog niet op orde

Bovendien moest RKC Waalwijk de nodige keren vissen in de oefencampagne. In vijf wedstrijden werden er in het totaal negen doelpunten geïncasseerd. Als Redan het vizier op scherp heeft, pikt de aanvaller in dit duel ook zijn doelpuntje mee.

Meer tips lezen? 👇