Mbappé staat op scherp en bezorgt PSG een goede start!

De kampioen van Frankrijk wist vorige week zonder problemen de supercup te winnen. We hebben het natuurlijk over PSG die met 4-0 te sterk was voor Nantes. Clermont mocht vorig seizoen blij zijn dat ze in de Ligue 1 zijn gebleven, aangezien ze 17de werden met slechts 4 punten boven de degradatiestreep. PSG was dan weer met 15 punten voorsprong kampioen. Natuurlijk is dat niet moeilijk als je zo een goede selectie hebt. De ploeg uit Parijs heeft met Messi, Neymar en Mbappé een droomaanval. Mbappé was vorig seizoen goed voor 28 goals, het jaar ervoor waren dat er nog 27.

Als we kijken naar de onderlinge resultaten, zien we dat PSG duidelijk een formaatje te groot is voor Clermont. Vorig jaar wisten ze thuis met 4-0 te winnen en uit maar liefst 1-6. In deze 2 duels scoorde Mbappé opgeteld 4 keer. We verwachten dan ook dat hij vandaag opnieuw de weg naar het net zal weten te vinden.