Liverpool start sterk aan de Premier League voor ruim 2 keer je inzet!

Liverpool begint het seizoen met een uitmatch tegen promovendus Fulham. Iedereen kent de ploeg van Klopp ondertussen wel. Verdedigend staan ze met onder andere Van Dijk en Alisson zeer sterk. Aanvallend loopt er ook genoeg kwaliteit rond. Mané is weliswaar vertrokken, maar Nunez is dan weer als versterking gekomen. Liverpool zal ongetwijfeld weer op meerdere fronten voor de prijzen strijden. Vorige week wonnen ze de Community Shield nog met 3-1 tegen City.

Fulham wist vorig seizoen kampioen te worden in de Championship. Een knappe prestatie, waarbij Mitrovic zeer belangrijk was. De Serviër scoorde maar liefst 43 keer in 44 wedstrijden. Toch verwachten we dat hij vandaag het net niet zal weten te vinden. Liverpool kreeg namelijk slechts 26 tegengoals, waardoor ze samen met City de beste verdediging hadden. We verwachten dat Liverpool meteen sterk aan de competitie begint door te winnen bij de promovendus. Gezien de sterke verdediging van Liverpool verwachten we ook dat ze de nul zullen houden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden