Gakpo bezorgt zijn team de 3 punten aan de start van de competitie!

PSV en Emmen nemen het in de eerste speeldag tegen elkaar op. PSV is sterk aan het nieuwe seizoen begonnen door de Johan Cruijff schaal te winnen. Ze wisten namelijk met 3-5 te winnen van landskampioen Ajax. Dinsdag speelde de ploeg uit Eindhoven nog kwalificatie voor de Champions League tegen Monaco. Deze match werd 1-1, waardoor alles nog mogelijk is. Gakpo wist vorig seizoen 1 van de belangrijkste spelers van PSV te worden. Met 12 goals en 12 assists in 27 matchen mag hij dan ook zeer tevreden zijn. Dit seizoen verwachten we wederom veel van hem. In de afgelopen 3 wedstrijden wist hij 2 keer te scoren, met zijn vorm zit het dus goed.

Emmen treed dit jaar weer aan in de Eredivisie, nadat ze vorig jaar met glans kampioen werden in de keuken kampioen divisie. Toch was de voorbereiding van Emmen niet denderend, met 3 verliezen tegen Groningen, de Graafschap en Sparta. We verwachten een makkelijke overwinning voor PSV, waarbij Gakpo enkele goede kansen zal krijgen om te scoren.