Doelpuntrijke wedstrijden in België en Duitsland!

KRC Genk – AS Eupen

De ambitieuze Limburgers ontvangen vandaag de Panda’s uit het verre Eupen. Hoewel beiden ploegen op speeldag 1 een verwachte nederlaag op liepen tegen respectievelijk Club Brugge en Charleroi. Wisten ze vorige speeldag wel te schitteren. Zo wist de thuis ploeg met 3-1 te winnen op eigen veld met een ontkende Dessers in de spits. En de bezoekers toonden ook wat ze waard waren door op eigen veld te winnen van Club Brugge. En dit terwijl ze de laatste 20 minuten nog met een man minder moesten spelen wegens een tweede gele kaart van Magnee.

Eupen zal het moeilijk krijgen deze avond tegen Genk. Dankzij de rode kaart van Magnee missen ze een basisspeler in de verdediging en laat het nu net zijn dat spits Dessers van Genk in de voorbije wedstrijden 3 keer heeft gescoord en dus echt wel in vorm is. Ook wisten de Panda’s de voorbije 9 keer dat ze speelden in de Cegeka Arena slechts 1 keer gelijk te spelen en de andere 8 keer werd er telkens verloren door de bezoekers.

De voorbije 5 keer dat Genk thuis speelde tegen Eupen vielen er ook 4 keer 3 doelpunten of meer. Hierbij komend dat er bij beide ploegen in hun voorbije 2 competitiewedstrijden ook minstens 3 goals vielen. Verwachten wij aardig wat doelpunten deze avond in Limburg.

Zo verwachten wij dat Genk deze wedstrijd zal winnen en dat er in het totaal minstens 3 doelpunten zullen vallen.

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen

Het verlies van ster spits Haaland lijkt Dortmund toch best wel zwaar te vallen. Zo heeft het een zeer wisselvallige voorbereiding achter de rug met zowel veel gemaakte doelpunten als veel tegendoelpunten. Het valt dus best wel op dat de organisatie nog niet op punt staat.

Bayer Leverkusen wist zichzelf vorig jaar nog te plaatsen voor de Champions League en eindigde slechts 5 punten achter Dortmund. Dromen de bezoekers dit jaar misschien wel stiekem van een 2de plek in de competitie? Net zoals Dortmund hebben ze een wisselvallige voorbereiding achter de rug waar voornamelijk veel doelpunten centraal stonden.

In de voorbije 9 onderlinge duels vielen er 8 keer 4 of meer doelpunten en 9 keer 3 of meer doelpunten. Hierbij wisten beide ploegen in 7 van de 9 keer ook nog eens allebei te scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden