De revelatie van vorig seizoen houdt rekening met de Champions League!

De revelatie van vorig seizoen is goed aan het seizoen begonnen. Union pakte 4/6 in de competitie, maar wat belangrijker is, is de 2-0 overwinning tegen Rangers in de kwalificatie van de Champions League. Komende dinsdag speelt de Belgische ploeg hun terugmatch, waardoor we verwachten dat enkele spelers toch wat rust zullen krijgen.

Voor Mechelen is het seizoen zeer slecht gestart. Zij verloren hun eerste wedstrijd met 0-2 tegen Antwerp, waarna ze in Oostende de boot ingingen met 2-1. Wel wisten ze in beide partijen veel kansen te creëren. Tegen Antwerp waren ze evenwaardig, maar tegen Oostende waren ze gewoonweg de betere ploeg. Vorig seizoen wist Mechelen thuis met 2-0 te winnen, terwijl Union dan weer thuis met 2-1 won.

We verwachten vandaag dat beide teams het net zullen vinden. Verder denken we dat Union niet zal verliezen, aangezien ze goed in vorm zijn.