Venlo opent de competitie met punten!

VVV Venlo en Almere spelen vandaag tegen elkaar in de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Beide teams zullen niet helemaal tevreden zijn over het afgelopen seizoen. De ploeg uit Venlo liep net de eindronde mis, aangezien ze 10de werden. Voor Almere zat de eindronde er helemaal niet in. Zij eindigde op een zeer matige 14de plaats.

Als we kijken naar de onderlinge resultaten tussen beide teams, zien we dat Venlo in al hun ontmoetingen slechts 1 keer heeft verloren. Deze verliespartij dateert van 2006, waardoor we er eigenlijk geen rekening mee moeten houden. De laatste 3 ontmoetingen wist Venlo steeds te winnen. Van de laatste 4 ontmoetingen, scoorden beide teams in 3 wedstrijden. Verder is dit bij beide teams vaak het geval. Hierdoor verwachten we dan ook dat Venlo vandaag opnieuw niet zal verliezen, en dat beide teams scoren.