Single advies bij Arsenal verplettert Crystal Palace!

Arsenal presteerde vorig jaar vrij goed. Ze eindigden 5de, maar gaven op het nippertje de 4de plek weg. Vandaag mogen ze tegen Crystal Palace de Premier League van dit seizoen openen. Arsenal wist in de voorbereiding zeer veel indruk te maken. Arteta heeft knap werk verricht, aangezien de ploeg mooi en vooral goed voetbal op de mat brengt. Met dat goede voetbal wisten ze in de voorbereiding bijvoorbeeld met 4-0 van Chelsea en met 6-0 van Sevilla te winnen. In de wedstrijd tegen Chelsea wisten zowel Saka als Jesus 1 keer het net te vinden. Tegen Sevilla scoorde Saka 2 keer en Jesus maar liefst 3 keer.

Crystal Palace eindigde vorig jaar in de middenmoot, 12de om precies te zijn. In hun voorbereiding wisten ze niet veel indruk te maken. Zo verloren ze 3-1 van Man Udt en 2-0 van Liverpool. Uiteraard zijn dit topploegen, maar we schatten Arsenal toch zeker net zo hoog in als Man Udt. Tegen mindere ploegen hebben ze het ook niet al te goed gedaan, zo speelden ze bijvoorbeeld gelijk tegen Leeds. We hebben gekozen voor single advies te geven, aangezien er zo veel opportuniteiten zijn in onze ogen.