Kalinskaya weet goed stand te houden tegen deze top 40 speelster!

Vandaag staat er een kwartfinale op het programma die weinig mensen hadden voorspeld. Kalinskaya en Kanepi staan tegenover elkaar en zullen strijden voor een plek in de halve finale. Kalinskaya wist in haar eerste ronde thuisspeelster Brengle van de baan te slaan door met 6-3/6-0 te winnen. Daarna verraste ze iedereen door van Halep te winnen, al moet er wel gezegd worden dat Halep opgaf wegens een blessure op een 7-5/2-0 stand.

Kanepi wist haar eerste ronde dan weer zonder veel problemen te winnen tegen Minnen, die wedstrijd eindigde in 6-3/6-3. In haar 8ste finale kende ze wel wat problemen met de Chinese Zhu. Ze verloor namelijk de eerste set met 6-4, waarna ze de wedstrijd wist om te draaien en zowel de tweede als de derde set met 6-4 wist te winnen.

Gezien de vorm van beide dames verwachten we een spannende wedstrijd. In onze ogen is de notering voor Kalinskaya te hoog, waardoor we kiezen voor de + handicap. Dit betekent dat ze de wedstrijd zou mogen verliezen, maar dat ze maximum 3 games minder mag hebben dan Kanepi.

Live Betting NL - de #1 op live wedden