Eindhoven wint de Brabantse derby!

De Keuken Kampioen Divisie start weer! Eindhoven mag tevreden terugkijken op vorig seizoen, aangezien ze 3de eindigden. In de nacompetitie verloren ze uiteindelijk in de halve finale van Ado, waardoor ze dit jaar weer aantreden in de tweede klasse. Ze kwamen tegen Ado uit nadat ze eerst de Graafschap hadden uitgeschakeld, wat uiteraard een knappe prestatie is.

Den Bosch was vorig seizoen een middenmoter, wat resulteerde in een 11de plaats op de ranglijst. Een aanzienlijk verschil met Eindhoven dus. Als we kijken naar de onderlinge resultaten, zien we dan ook dat dit in het voordeel van de Eindhovenaren is. Zij wisten de laatste 3 ontmoetingen te winnen. Als we kijken naar de voorbereiding van beide ploegen, zien we een duidelijk verschil. Den Bosch speelde vooral tegen mindere ploegen, terwijl Eindhoven het ook tegen enkele betere ploegen opnam.

We verwachten vandaag dat Eindhoven wederom te sterk zal zijn voor Den Bosch.

Live Betting NL - de #1 op live wedden