Een verrassende kwartfinale in Washington verdubbelt je inzet!

Een verrassende kwartfinale vandaag in Washington. Saville en Marino, respectievelijk nummer 88 en 111 van de wereld, nemen het tegen elkaar op. Saville had het lastig in haar eerste ronde. Ze moest tegen de nummer 126, maar had 3 sets, en zelfs een tiebreak in de derde set nodig. De ronde erna wist de Australische het beter te doen door in 2 sets te winnen tegen Pegula, die zevende van de wereld staat.

Marino komt vanuit de kwalificaties, wat dit nog knapper maakt. In die kwalificaties had de Canadese het niet gemakkelijk, ze speelde namelijk 2 keer 3 sets. Ook in het hoofdtoernooi heeft ze 2 keer 3 sets gespeeld, waaruit blijkt dat ze het keer op keer lastig heeft. We verwachten dan ook dat Saville vandaag een einde maakt aan het avontuur van Marino. Ze zal na de overwinning tegen Pegula met veel vertrouwen de baan op gaan.