Degradant vecht meteen terug voor promotie!

Willem II – Jong PSV

Het pas gedegradeerde Willem II krijgt op de openingsspeeldag bezoek van de tweede ploeg van PSV.

Willem II is niet van plan om lang in de Nederlandse tweede klasse te blijven steken. Dit valt ook te zien aan de transfers die ze gedaan hebben. Veel basisspelers zijn er ook niet vertrokken van vorig seizoen dus de kern gelooft ook volledig in de snelle promotie. Tijdens de oefenwedstrijden heeft Willem II ook al laten zien dat ze echt wel in vorm zijn en dat ze er vanaf speeldag 1 meteen willen staan.

Jong PSV werd vorig seizoen slechts 11ste in de 2de divisie. Het is en blijft natuurlijk een team dat bedoeld is om spelers klaar maken voor het eerste elftal van de Eindhovenaars. Ze zullen dus dit seizoen ook absoluut niet met hoge ambities starten. Dit is ook te zien aan hun voorbereiding. Ze hebben slechts 4 wedstrijden gespeeld en hebben er daarvan 3 verloren.

We verwachten dus ook dat Willem II er meteen zal staan en daarom deze avond ook de 3 punten zal thuis houden tegen Jong PSV. En daarbij komend verwachten we ook minstens 3 doelpunten in deze partij.

Live Betting NL - de #1 op live wedden