Uitploeg scoort 2 keer en neemt de 3 punten mee naar huis voor een verdubbeling van je inzet!

PK-35 – TPS Turku

Op speeldag 18 in de Finse competitie treft het nummer 9 in de stand PK-35 de leide TPS Turku in eigen huis.

Met 10 punten uit zijn laatste 5 wedstrijden is PK-35 zeker en vast aan een goede reeks bezig. Toch heeft het uit zijn laatste 5 thuis wedstrijden slechts 7 punten weten te pakken. Voor doelpuntrijke wedstrijden staat de thuis ploeg ook gekend. Zo vielen er in de laatste 11 thuis wedstrijden 10 keer minstens 2 doelpunten.

De bezoekers van Turku zijn dit seizoen op verplaatsing nog geen enkele keer verloren. Sterker nog het wist van zijn laatste 7 uitwedstrijden er 5 winnen en slechts 2 keer kwam het aan op een puntendeling. Ook de bezoekers staan bekend om veel doelpunten en zo vielen er in hun laatste 11 uitwedstrijden 8 keer minstens 2 doelpunten.

In de laatste 5 onderlinge wedstrijden vielen er 4 keer minstens 2 doelpunten. En TPS wist daarbij ook nog eens de laatste 3 wedstrijden te winnen op het veld van PK-35.

Zo verwachten wij dus dat de bezoekers vandaag de 3 punten mee naar huis gaan nemen en dat er daarbij ook nog eens minstens 2 doelpunten vallen.