Twee Scandinavische wedstrijden kunnen je inzet verdrievoudigen!

Pepo – Gnistan

Deze pot uit de Finse competitie tussen Pepo en Gnistan staat garant voor veel doelpunten.

In de laatste 11 wedstrijden van Pepo vielen er 10 keer minstens 3 doelpunten. Daarbij komend vielen er in de laatste 12 thuiswedstrijden ook nog eens 10 keer minstens 3 doelpunten. Het Kimpinen Sports Centre is dus een plek die bekend is voor aardig wat doelpunten en veel spektakel wedstrijden.

De laatste 3 keer dat Gnistan hier op bezoek kwam werd er minstens 3 keer gescoord.

Door deze statistieken verwachten wij vanavond dat het een doelpuntrijke wedstrijd gaat worden waarin er 3 of meer doelpunten gaan vallen.

Skeid – Ranheim

In deze partij van de 18 speeldag in de Noorse competitie ontvangt de nummer 14 in de stand de nummer 2.

De vorm van Skeid is alles behalve goed te noemen. Zo werd er in de laatste 5 wedstrijden 4 keer verloren en slechts 1 keer wisten ze gelijk te spelen. De laatste 5 keer dat ze in eigen huis mochten spelen wisten ze ook slechts 1 keer te winnen en werd er 3 keer verloren. We kunnen dus wel concluderen dat Skeid het erg lastig heeft in eigen huis.

Hierbij komt ook nog eens dat Ranheim uit hun laatste 15 wedstrijden er 11 wisten te winnen en maar 1 keertje verloren ze een pot. Ook is het een ploeg die graag op verplaatsing speelt. Zo wist het van hun laatste 12 potten op verplaatsing er 9 te winnen en tevens hier werd er slechts 1 keer verloren.

Als we bij deze statistieken ook nog eens kunnen zeggen dat Ranheim de laatste 2 onderlinge partijen won. Verschiet niemand er natuurlijk van de we ook verwachten dat ze deze wedstrijd zullen winnen.