Sakkari neemt revanche in een slopende match!

Thuisspeler Rogers heeft met Sakkari geen makkelijke tegenstander. Sakkari staat 3de op de WTA-ranking en heeft in het verleden al goede resultaten behaald op deze ondergrond. Zo wist ze in maart nog de finale te halen bij Indian Wells, waar ze verloor tegen de oppermachtige Swiatek. Verder stuitte ze in de halve finale in Doha ook op Swiatek. In februari dit jaar wist ze nog de finale te halen in Rusland, waar ze in 3 sets verloor van Kontaveit. Kortom, Sakkari doet het goed op hardcourt.

Rogers moest gister al in actie komen tegen Andreescu. De Amerikaanse wist relatief makkelijk te winnen met 6-4/6-2. Ook Rogers weet goede resultaten te boeken op hardcourt. Ze wist namelijk al te winnen tegen Anisimova, Fernandez en Sakkari. Toch weet de nummer 45 van de wereld het niet altijd even goed te doen. Zo verloor ze dit jaar bijvoorbeeld al van Konjuh en Kostyuk, wat toch geen al te beste resultaten zijn.

Toch verwachten een wedstrijd waarin Rogers lang kan bijbenen. We denken dat ze het Sakkari minstens 1 set moeilijk zal maken. Verder verwachten we wel dat Sakkari zal winnen.