Martincova weet haar goede vorm nog niet te vinden!

Azarenka en Martincova staat vandaag tegenover elkaar in de 8ste finale van het WTA-toernooi in Washington. Beide dames wisten dinsdag hun wedstrijd te winnen, alleen Azarenka zal met een beter gevoel terugkijken dan Martincova. De nummer 20 van de wereld boekte een knappe zege tegen Yastremska, ze won 6-4/6-0. Martincova verloor de eerste set met 6-0, waarna ze de wedstrijd wist om te keren en zowel de tweede als de derde set met 6-4 won.

De vorm van de Tsjechische is niet best. Voor dit toernooi verloor ze haar laatste 5 wedstrijden. Vorige week verloor ze nog in de eerste ronde tegen de nummer 114 van de wereld. Voor Azarenka was het een tijdje geleden dat ze een wedstrijd had gespeeld. Haar laatste toernooi was namelijk Roland Garros. Voor de Wit-Russische kunnen we dus eigenlijk alleen maar kijken naar deze week, maar dat is veelbelovend. We verwachten dan ook dat Azarenka vandaag de wedstrijd gaat winnen.