Shapovalov weet zijn vorm nog niet te beteren!

Wolf mag het in eigen land opnemen tegen Shapovalov. De Canadees verkeerd in een belachelijk slechte vorm voor zijn doen. Van zijn laatste 8 wedstrijden verloor hij er 7, waarvan 5 in de eerste ronde. Toch kan de nummer 22 van de wereld zeer goed tennissen, hij heeft een goede opslag en fantastische slagen. Hij gaat zeker terug winnen, de vraag is alleen wanneer.

Wolf was voor dit toernooi ook niet zo goed in vorm. Hij verloor 2 weken op rij in de eerste ronde. Maandag wist hij het om te keren door knap te winnen van Daniel. De Amerikaan was met 6-2/6-3 duidelijk te sterk. Normaal speelt Wolf vooral challenger-toernooien, maar wanneer hij actief is op de ATP-tour weet hij altijd wel mooie dingen te laten zien.

We verwachten vandaag een spannende wedstrijd, aangezien Shapovalov opzoek is naar zijn goede vorm en Wolf het spel van maandag zal willen herhalen. Hierdoor denken we dat er minstens 1 lange set bij zal zijn, waarbij een tiebreak goed mogelijk is.