Ruim 2 keer je inzet met deze tip!

Stug Kiev krijgt fit Sturm Graz op bezoek.

Dynamo Kiev neemt het in het Poolse Lodz op tegen Sturm Graz. Door de oorlog in Oekraïne kan Dynamo Kiev woensdagavond in de voorrondes van de Champions League niet in het NSK Olimpiejsky stadion spelen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz. Wat kunnen we van deze ontmoeting verwachten?

Dat Dynamo Kiev weleens betere tijden heeft gekend mag duidelijk zijn. Na de Russische invasie kwam de Oekraïense competitie stil te liggen en kozen alle buitenlandse voetballers die in het land speelde om te vertrekken. Ondanks de oorlog met Rusland proberen de Oekraïners het normale leven weer zoveel mogelijk op te pakken en het is zelfs de bedoeling dat op 20 augustus de Oekraïense competitie weer van start zal gaan.

Voorlopig is de laatste officiële competitie wedstrijd van Dynamo Kiev, al meer dan een half jaar geleden en dateert van 12 December 2021. Ondanks dit alles blijft Dynamo Kiev een ploeg om rekening mee te houden. In zijn eerste twee competitieve duels van 2022 rekende het elftal van Mircea Lucescu met Turkse topclub Fenerbahçe. Het speelde in eigen huis 0-0 terwijl de Turken eigenlijk de baas waren. In de return in Istanbul was Fenerbahçe ook sterker tot het in de 53e min een rode kaart kreeg. Na 90 minuten stond het  1-1 dus moest er verlengd worden. In die verlenging wist Kiev toch de winnende goal te maken.

Sturm Graz wist Red Bull Salzburg vorig seizoen niet af te houden van de Oostenrijkse landstitel, maar wist dat in de afgelopen speelronde weer goed te maken door van ze te winnen. Dankzij twee goals van de Deense spits Rasmus Hojlund boekte Sturm Graz afgelopen weekend namelijk een knappe 2-1 zege op hun aartsrivaal. Dankzij deze overwinning bezet Sturm Graz de derde plaats in de Oostenrijkse Bundesliga, die inmiddels al weer twee speelrondes oud is.

Sturm Graz is dus sterk uit de startblokken gekomen en hoopt zich nu voor het eerst sinds 2000 weer te kunnen plaatsen voor de Champions League. Qua Europese ervaring kunnen de Oostenrijkers niet tippen aan Dynamo Kiev, al is Dynamo Kiev niet meer wat het geweest is. En hebben de Oostenrijkers de laatste maanden natuurlijk veel meer competitie duels gespeeld. Sturm Graz zal van dit tweeluik dus graag een fysieke uitputtingsslag willen maken.

Onze verwachting is dat het een hele stugge wedstrijd gaat worden en tippen daarom under 2,5 goal.

Rode Ster Belgrado walst over Armeense tegenstander heen!

Het afgelopen seizoen werden ze met 100 punten kampioen van Servië, En won het ook nog eens de beker van de nummer 2 Partizan.

Dit seizoen is de ploeg van Dejan Stankovic ook uitstekend begonnen. Door in de eerste 4 speelronde 12 punten te pakken en het maar liefst 17x wist te scoren en er maar 1 tegen kreeg. Daarmee kun je toch wel stellen dat Rode Ster Belgrado uitstekend in vorm is. De Servische doelpunten machine mag het vanavond op nemen tegen het Armeense Pyunik, dat het afgelopen jaar kampioen werd in hun nationale competitie.

Pyunik kent een mindere start van het seizoen.

Het speelde in de Champions League play offs 2x gelijk tegen het Roemeense CFR Cluj, waarna het op penalty’s alsnog door ging naar de volgende ronde.

In de volgende ronde werden ze gekoppeld aan het Luxemburgse Dundelange. Pyunik verloor de thuis wedstrijd met 0-1, waarna het in de return met 1-4 won. Afgelopen weekend stond de eerste speelronde van de Armeense competitie op het programma, maar ook die werd niet gewonnen. Ze verloren in eigen huis met 0-1 van Arat de nummer 4 van het afgelopen seizoen. Wij verwachten dan ook dat Rode Ster een maatje te groot is en ze in eigen huis dik winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden