Norrie op weg naar een nieuwe ATP-titel!

De Winnaar van het ATP-toernooi in Los Cabos van 2021 speelt vandaag zijn eerste wedstrijd. We hebben het natuurlijk over Norrie die het opneemt tegen Tseng. De jonge Taiwanees speelt voornamelijk challenger-toernooien, waar hij niet altijd uit kan blinken. Deze week wist hij zijn eerste ronde met 6-4/6-4 te winnen van de nummer 500 van de wereld.

Norrie heeft na zijn goede prestatie op Wimbledon geen toernooi meer gespeeld. De Brit bereikte de halve finale, waar Djokovic een niveau te hoog was. We kunnen wel vaststellen dat de nummer 12 van de wereld in een goede vorm verkeerde. Die goede vorm hebben we dit jaar al vaker gezien op hardcourt. Zo wist hij het ATP-toernooi in Delray Beach te winnen, waarna hij de week erna de finale verloor in Acapulco.

We verwachten vandaag dat het niveauverschil te groot zal zijn. Het feit dat ze op hardcourt spelen, zal een voordeel zijn voor Norrie. Vandaar dat we kiezen voor een simpele overwinning voor de Brit.

Live Betting NL - de #1 op live wedden