Een doelpuntrijke wedstrijd in de Champions League verdubbelt je inzet!

Voor Qarabag en Ferencváros staat er vanavond een belangrijke wedstrijd op het programma. Ze spelen namelijk de heenwedstrijd van de halve finale van de kwalificatie voor de Champions League. Qarabag wist in de 8ste finale Lech Poznan uit te schakelen. De eerste match verloren ze in Polen met 1-0, maar thuis wisten ze het recht te trekken en maar liefst 5-1 te winnen. Vervolgens namen ze het op tegen Zurich, waar ze thuis in een thriller met 3-2 wonnen. In de terugmatch wisten ze het pas na verlengingen af te maken. In 3 van de 4 wedstrijden werd er dus door beide ploegen gescoord.

Ook bij Ferencváros was dit het geval. Hun eerste wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel, waarna de doelpunten vanzelf kwamen. De terugwedstrijd wist de Hongaarse ploeg met 5-1 te winnen. Tegen Slovan Bratislava verloren ze thuis 1-2, maar in Slowakije maakten ze het goed door met 1-4 te winnen.

We kunnen wel vaststellen dat beide ploegen makkelijk goals maken en er ook makkelijk eentje tegen krijgen. Hierdoor is ‘beide teams scoren’ voor ons een logische keuze.

Live Betting NL - de #1 op live wedden