Tennis in Amerika en voetbal in Egypte voor een verdubbeling van je inzet!

Anshba/Rybakina – Krawczyk/Schuurs

Het gelegenheid duo Anshba/Rybakina nemen het vanacht op tegen Krawczyk/Schuurs die toch al een tijde met elkaar samen spelen. Het Amerikaans/Nederlands duo zal vandaag weinig moeite hebben om het Russische/Oekraïense tegenstandsters te verslaan. In hun laatste 5 wedstrijden wisten ze 3 keer te winnen en één maal moesten ze zelf opgeven. En dit terwijl hun tegenstandsters al sinds 2017 niet meer hebben samen gespeeld.

We verwachten hier dus een vrij vlotte overwinning van Krawczyk/Schuurs

Arab Contractors – Future FC

Tijdens de 28ste speeldag van de Egyptische Premier League ontmoeten de laatste in de stand Arab Contractors en de 5de in de stand Future FC elkaar. Arab wist in zijn laatste 8 thuis wedstrijden slechts 2 keer te winnen en dit terwijl Future in zijn laatste 10 wedstrijden maar 2 keer heeft verloren. Het is duidelijk dat Future echt wel een ploeg in vorm is en dus ook zeker van plan is om deze lijn door te trekken vanavond. Het vorige onderlinge duel werd ook nog gewonnen door Future. Dus zij zijn de duidelijke favoriet voor het duel van vanavond.

We verwachten hier een overwinning voor Future maar door de vele gelijkspelen in de Egyptische competitie gaan we voor ongeldig bij gelijkspel Future.