Nakashima op weg naar een nieuwe finale voor 2 keer je inzet!

Uchida- Nakashima: under 19.5 games odd 2.02

In Los Cabos heeft Nakashima op papier geluk met de loting. Hij staat in de eerste ronde tegenover de nummer 175 van de wereld Uchida. De Japanner wist zich via de kwalificaties te plaatsen voor het hoofdtoernooi, maar dit ging niet gemakkelijk. Zo had hij 3 sets nodig tegen de nummer 354 van de wereld. Uchida is normaal altijd actief op challenger-toernooien, waardoor hij blij mag zijn met deze kwalificatie. Vorige week verloor hij zelfs nog in de 8ste finale van een challenger-toernooi tegen de nummer 318 op de ATP-ranking.

Nakashima daarentegen is dan weer bijna altijd actief op ATP-toernooien. Hier heeft de jonge Amerikaan al goede resultaten weten te boeken, zoals bijvoorbeeld ATP-finales in Atlanta en in Los Cabos vorig jaar. Hij zal dus proberen om zijn punten te verdedigen. Vorige week verloor hij in de kwartfinale in Atlanta tegen Tiafoe.

Wij verwachten dat Nakashima vandaag totaal geen probleem zal hebben met Uchida. Het niveauverschil is in onze ogen te groot.