Millwall weet door te stoten in de EFL Cup tegen derde klasse ploeg!

Cambridge United – Millwall

De 64ste finales van de EFL Cup worden deze avond op gang getrapt met tweede klasse ploeg Millwall die op bezoek zal gaan bij Cambridge United uit de derde divisie in Engeland.

Cambridge kende een zeer wisselvallige voorbereiding en wist in de laatste 5 wedstrijden slechts 2 keer te winnen. Hun start in de League One hebben ze daarin tegen niet gemist door meteen te winnen met 1-0 tegen Milton Keynes. Hier moet wel bij gezegd worden dat ze bij de Keynes nog aan het zoeken zijn en het duidelijk te zien was dat ze nog niet goed op elkaar ingespeeld zijn.

Millwall had hun laatste 4 voorbereidingswedstrijden niet verloren en startte met een 2-0 tegen Stoke City ook meteen zeer sterk in de Championship. Het wist daarnaast ook nog eens in de laatste 8 ontmoetingen met Cambridge 6 keer te winnen en slechts 2 keer gelijk te spelen.

Door deze feiten verwachten wij de Millwall deze wedstrijd zal winnen en daardoor ook zal doorstoten naar de volgende ronde.