Dinamo Zagreb wint doormiddel van ervaring!

Vandaag staat er de heenronde van de halve finale van de Champions League kwalificatie op het programma. Dinamo Zagreb neemt het op tegen Ludogorets. De ploeg uit Bulgarije wist de kwartfinale door te komen door een goede heenwedstrijd te spelen. Ze wonnen thuis namelijk 3-0 tegen het Ierse Shamrock Rovers, waarna ze uit 2-1 verloren en een rode kaart pakten.

Dinamo Zagreb wist hun eerste match dan weer 2-2 gelijk te spelen tegen Shkupi door een tegengoal in de 89ste min. In de terugmatch wisten ze 0-1 te winnen, waardoor ze hier vandaag staan. Als we kijken naar de resultaten van vorig jaar, zien we dat Dinamo Zagreb de groepsfase in de Europa League overleefde. De ploeg uit Kroatië wist onder andere te winnen tegen West Ham.

We verwachten vandaag een spannende wedstrijd, maar toch kiezen we voor Dinamo Zagreb. Dit doen we omdat we vinden dat ze over meer kwaliteit beschikken en gezien de Europese ervaring van beide teams.