Brooksby presteert wederom goed en gaat simpel naar de tweede ronde!

In Washington mag Brooksby het opnemen tegen Nishioka. De Amerikaan zal met vertrouwen het toernooi ingaan, aangezien hij vorige week goed presteerde in Atlanta. Hij bereikte namelijk de finale, waar hij in 2 sets verloor van De Minaur. Op zijn weg naar de finale heeft de nummer 37 van de wereld onder andere Tiafoe en McDonald in straight sets verslagen. Tegen Tiafoe wist hij zelfs vrij simpel te winnen, die wedstrijd eindigde in 6-1/6-4.

Nishioka was de afgelopen weken actief op challenger-toernooien. Hier speelde hij redelijk, maar wist niet uit te blinken. Zo verloor hij in Portugal in de halve finale, waarna hij in Amerika in de kwartfinale verloor van de nummer 259 van de wereld. De vorm van de Japanner is dus niet ongelofelijk goed. Dit in tegenstelling tot de vorm van Brooksby, die wel zeer goed is.

We verwachten dat Brooksby zijn goede vorm door kan trekken en vrij simpel weet te winnen.