Wimbledon-kampioene heeft een lastige eerste ronde!

Een zeer mooi affiche in San Jose vandaag. Wimbledon-kampioene Rybakina neemt het op tegen de nummer 12 van de wereld Kasatkina. We zijn benieuwd hoe Rybakina vandaag voor de dag komt. De meesten zullen wel weten dat ze vorige maand Wimbledon won. De Kazachse speelde zeer goed tennis, waarmee ze overtuigende resultaten boekte.

Ook Kasatkina heeft dit jaar een goede grand slam achter de rug. Zij wist op Roland Garros de halve finale te bereiken, waar ze verloor tegen de oppermachtige Swiatek. De Russische laat zeer constant tennis zien waarmee ze weinig fouten maakt. Verder speelt ze met variatie, waardoor ze het tegenstanders lastig maakt.

We verwachten een spannende wedstrijd, waarbij beide spelers kans maken om te winnen. 1 lange set zien we zeker gebeuren, maar ook een 3-setter sluiten we niet uit. Uiteraard is de vraag hoe Rybakina speelt na haar titel op Wimbledon, maar wij verwachten dat beide dames er zullen staan.