Ruim 10 keer je inzet met deze tenniscombi!

Osaka- Zheng: Osaka -3.5 games

Wie al een langere tijd tennis volgt weet dat Osaka 1 van de betere spelers op de tour is. De Japanse kan ongelofelijk goed tennissen, waardoor ze ook al een grand slam heeft gewonnen. In de afgelopen 3 maanden speelde ze slechts 2 toernooien, waarin ze slecht presteerde. Als we kijken naar het toernooi daarvoor, zien we iets anders. In Miami wist ze namelijk de finale te bereiken, waar ze verloor van Swiatek. Om die finale te bereiken, moest ze 6 matchen winnen. We kunnen dus wel stellen dat Osaka goed kan tennissen. Haar tegenstander van vandaag is de 19-jarige Zheng. Zij heeft op de WTA-toernooien op hardcourt dit jaar niet goed gepresteerd. Ze verloor steeds in de eerste of tweede ronde. We kiezen voor de game handicap, omdat we een simpele zege voor Osaka verwachten.

Zhang- Keys: Keys -2.5 games

Keys is aan een goed jaar bezig. Ze begon in Australië ongelofelijk goed door een WTA-toernooi in Adelaide te winnen, waarna ze op de Australian Open de halve finale verloor van Barty. Op het hardcourt in Australië zette ze een winstreeks van 10 wedstrijden neer. Daarna bereikte ze in Indian Wells de kwartfinale, waar ze verloor tegen de uiteindelijke winnaar Swiatek. Kortom, op hardcourt speelt Keys dit jaar zeer goed. Zhang wist dit jaar het WTA-toernooi in Lyon te winnen op hardcourt, maar daar deden geen echte toppers aan mee. Verder heeft de Chinese enkele wedstrijden verloren tegen op papier veel mindere speelsters. We verwachten dat Keys haar niveau op hardcourt weer zal halen en simpel wint.

Etcheverry- Kubler: Kubler -3.5 games

Etcheverry en Kubler staan tegenover elkaar in Los Cabos. Kubler mag zeer tevreden zijn met de afgelopen maanden. Hij bereikte namelijk vanuit de kwalificaties de 8ste finale op Wimbledon, waarna hij in Newport de halve finale haalde. Etcheverry verkeerd in een slechte vorm. De Argentijn verloor de afgelopen 3 toernooien steeds in de eerste ronde. Als we kijken naar de resultaten van beide heren op hardcourt, heeft Kubler ook duidelijk het voordeel.

Kyrgios- Giron: Kyrgios wint 2-0

Kyrgios is voor het eerst na Wimbledon weer actief op de tour. Op Wimbledon presteerde hij formidabel, aangezien hij de finale wist te bereiken. Vandaag speelt hij op hardcourt. Op die ondergrond hebben we hem in het verleden al goede dingen zien doen. Zo won hij er bijvoorbeeld op tegen Djokovic. Vandaag speelt hij tegen Giron. De Amerikaan verloor vorige week in de eerste ronde tegen Kwon. Verder heeft hij op hardcourt geen al te best seizoen, met uitzondering van 1 halve finale in Dallas. We verwachten dat Kyrgios gewoonweg te sterk zal zijn en in 2 sets de klus zal klaren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden