Goffin verslaat de thuisspeler met goed tennis!

Goffin neemt het vandaag in Washington op tegen thuisspeler Sock. De vorm van de Amerikaan is momenteel niet best. Zo verloor hij vorige week 6-1/6-1 tegen zijn landgenoot Paul. De nummer 106 van de wereld kan prima tennissen. Hij heeft een degelijke opslag, maar in een lange rally zien we Goffin altijd winnen.

Goffin is dit jaar terug beter aan het tennissen. Dit was ook duidelijk te zien op Wimbledon. Daar bereikte hij de kwartfinale, waar hij op het nippertje werd uitgeschakeld door Norrie. De Belg heeft geen ongelofelijke service, maar in een rally weet hij zeer goed stand te houden.

We verwachten vandaag dat Sock beter voor de dag zal komen dan vorige week, maar toch denken we dat Goffin de betere speler zal zijn. Als Sock zijn normale niveau haalt, is een 3-setter goed mogelijk. Hierdoor kiezen we voor de game handicap.