Gauff simpel naar de tweede ronde in eigen land!

Gauff mag het in eigen land opnemen tegen Kalinina. De nog steeds maar 18-jarige Gauff staat momenteel 11de op de WTA-ranking en laat goed tennis zien. Op de laatste editie van Roland Garros bereikte ze nog de finale, waar ze verloor tegen de nummer 1 van de wereld Swiatek. Ook op hardcourt heeft de Amerikaanse al goede dingen laten zien, waarmee ze enkele kwart- en halve finales bereikte.

Vandaag neemt ze het dus op tegen Kalinina. De Oekraïense is een degelijke speelster, maar niet meer dan dat. 3 weken geleden verloor ze nog in de eerste ronde in Boedapest. Daar moest ze bij een 6-3 stand opgeven vanwege een blessure. Als we kijken naar haar resultaten op hardcourt, zien we dat ze op sommige toernooien goede dingen heeft laten zien. Zo wist ze op Indian Wells een set te winnen tegen Swiatek. Voor de rest zien we geen echt grote verrassingen, aangezien de nummer 50 van de wereld vorig jaar ook geregeld challenger-toernooien speelde.

We verwachten vandaag dat Gauff relatief simpel zal winnen. De Amerikaanse speelt in onze ogen beter tennis, waardoor we voor deze correcte score gaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden