FC Nordsjaelland weet wat scoren is en zal de 3 punten thuis houden!

De Deense competitie is al weer volop bezig en na 2 speeldagen is Nordsjaelland nog steeds ongeslagen. Promovendus Lyngby daar in tegen wist slechts één punt te pakken na twee speeldagen.

De thuisploeg heeft de lijn van zijn voorbereiding mooi kunnen doortrekken in de competitie. De ploeg wint vrij vlot en weet ook aardig wat goals te maken elke wedstrijd. In de voorbije 6 wedstrijden hebben ze 5 keer minstens 2 keer gescoord.

Lyngby heeft zeker en vast ook geen slechte voorbereiding gehad maar het heeft als promovendus nog niet echt kunnen schitteren. In de voorbije onderlinge duels slikt het zelf ook aardig wat goals telkens en we verwachten dus dat het vandaag ook minstens 2 goals gaat slikken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden