Bonzi wederom te sterk voor 2 keer je inzet!

Bonzi en Eubanks staan wederom tegenover elkaar. Dit was 3 weken geleden ook al het geval op het gras in Newport. Toen wist de Fransman met 6-4/7-6 te winnen. Na dat toernooi heeft Bonzi geen wedstrijden meer gespeeld. Wel wist hij dit jaar op Indian Wells nog te winnen tegen Sonego op deze ondergrond. De nummer 45 van de wereld heeft een prima opslag, gevolgd door redelijke slagen. Met het spelletje wat hij speelt, heeft hij vooral de afgelopen 2 maanden op gras goede resultaten geboekt.

Eubanks heeft na Newport nog 2 toernooien gespeeld. Eerst speelde hij in Indianapolis een challenger-toernooi, waar hij in de kwartfinale werd uitgeschakeld door de nummer 257 van de wereld. Vervolgens kon hij zich in Atlanta niet kwalificeren, omdat hij in 3 sets verloor tegen Draper. Over de resultaten op hardcourt van Eubanks kunnen we niet veel zeggen, aangezien hij voornamelijk actief is op challenger-toernooien. We zien wel dat hij daar ook niet altijd uitblinkt.

We denken dat Bonzi wederom het duel zal winnen. We schatten hem hoger in dan Eubanks, waardoor we kiezen voor de game handicap.